(VIDEO) BEOGRAD: Preko 50 policajaca upalo u Avganistanski park i počeli da tuku migrante!

(VIDEO) BEOGRAD: Preko 50 policajaca upalo u Avganistanski park i počeli da tuku migrante!

Latest News

Racija koju nikada nismo trebali da vidimo, incident koji bi bio demantovan kao lažna vest samo da kamera nije sve snimila…

Marko Dujković iz Beograda uspeo je da snimi deo incidenta u kome migranati beže pred intervencijom oko 50 srpskih policajaca, ne mareći za to što prelaze jedan od najpromentnijih saobraćajnica u Beogradu odmah ispred ulaza u Autobusku stanicu.

Očito je da brojni migranti imaju problema sa zakonom, pa je tako u Beogradu snimljena grupa azilanata koji beže glavom bez obzira ne bi li utekli policiji.

Dilovanje droge, napadi na lokalne žene i izlivi mržnje sve češće ispunjavaju medijski prostor u Srbiji, ali niko od nadležnih u vlasti ne preuzima odgovornost za nasilje.

Još jedan dokaza da je daleko više incidenata nego što se u medijima prenosi, je intervencija policije kod ekonomskog fakulteta i takozvanog Avganistanksog parka za koju javnost nikada ne bi saznala da jedan građanin nije sve snimio.

Milan Dujković je ovako prokomentarisao incident:

“Ljudi upravo sam ovde kod autoboskoj stanici upravo su počeli da beže na sve strane, izletela je policija i mene su zaustavili zbog snimanja”.

Ovde ja haos, svi su pobegli, a meni je obrisan snimak od 36 minuta, ovde se dešava havarija. Mene startuju inseptkroi u civilu stvarno ne razumem šta se dešava.

Policija ih je tukla sve redom pendrecima.

Devetog oktobra grupa migranata uhapšena je na Terazijam zbog dilovanje droge, a policija je sa heklerima upala u autobus gradskog preveza na šok građana.

Beogradska policija je danas oko 17 časova u Savskoj ulici zaustavila autobus Strela Obrenovac.

Šokirani korisnici gradskog prevoza prvo nisu znali šta se dešava, a zatim je policija naoružani automatskim puškama izvela i uhapsila četiri migranta kod kojih je pronađeno više od 20 paketića u kojima se nalazila droga, spremna za rasturanje po srpskim ulicama.

Migranti kod kojih je pronađena droga bili su u autubusu na liniji 860.

Da nije bilo kamera koje su sve fotografisale i ovo bi bio još jedan od incidenata sa migrantima koji se “nikada nije desio”.

Korisnici društvenih mreža negativno su reagovali na vest, a ovo su neki od komentara:

-Došli su iz 3 lepe, da nam ovde truju decu drogom

-Ponovo nam se humanost obila o glavu

-Koja je konkretna korist koju Srbija ima od migranata?

-Jel su to migranti još u prolazu kroz Srbiju? Dug neki prolaz treba im 5 godina da prođu!

-Treba ih kazniti u kao što se u njihovim matičnim zemljama kažnjavaju za dilovanje, ode ruka, ode glava…

Komesarijat za migracije nije se oglasio povodom hapšenja narko-dilera, kao ni vladajuća SNS koja se otvoreno zalaže za naseljavanje migranata i pravljenje nultog migracionog salda, po kome će mlade koji napuštaju Srbiju zameniti migranti.

BONUS VIDEO – Pogledajte kako predsednik Aleksandar Vučić dodeljuje stipendije migrantima samo zato što su određene rasne i nacionalne pripadnosti, dok naši mladi talenti ne mogu da dobiju pomoć države:

Izvor: Newpanel.rs

Share:
  •  
  •  
  •  
  •  

Leave a Comment