VUČIĆ NEĆE DA OSUDI NAPAD: Migrantima se gone za krivična dela mučenja, rasne mržnje, povrede ugleda…

VUČIĆ NEĆE DA OSUDI NAPAD: Migrantima se gone za krivična dela mučenja, rasne mržnje, povrede ugleda…

Ovo je prvi put posle 5 godina nasilja, da migranti odgovaraju za svoj rasizam. 

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Valjevu uhapsili su sinoć pet državljana Avganistana starosti 15, 16 i 14 godina, zbog postojanja osnova sumnje da su u privremenom Centru za azil maloletnih migranata u Bogovađi prekršili zakon.

Na tereti im se stavlja prinuda, zlostavljanje i mučenje, povreda ugleda zbog rasne, verske, nacionalne, ili druge pripadnosti i uništenje tuđe stvari!

Maloletnici su osumnjičeni da su pre tri dana tridesetčetvorogodišnju radnicu Komesarijata za migracije prinudili da poljubi prostirku za molitvu u znak izvinjenja što je nagazila na nju.

Osumnjičeni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni u Viši sud u Valjevu.

Prvobitno su lokalni medij preneli lažnu vest da je policija došla u kamp da interveniše zbog tuče  među decom migranata.

Verovatno bi se sve završilo na tome, da migranti nisu postavili snimak mučenja na društvenoj mreži Tik Tok, što je pokrenulo pitanje koliko puta se ovakvi napadi dešavaju, a da javnost nikada ne sazna za to ili se prikriju lažnim vestima i lažnim demantima.

Snimak ovog incidenta kružio je društvenim mrežama i na njoj se vidi kako migranti nešto govore radnici Komesarijata, nakon čega ona zbunjeno ljubi prostirku, okupljeni migranti počinju da viču i skandiraju, a žena se odmah okrenula i ušla u zgradu.

Predsednik SNS Aleksandar Vučić koji se u više navrata javno zalagao za naseljavanje migranata, a kritičare njihovog nasilja nazivao teroretičarima zavere koji imaju fobije, se nije oglasio povodom rasističkog linča.

BONUS VIDEO – Pogledajte na koje sve načine nevladine organizacije finansirane od strane Džordža Soroša podstiču migrante da vrše nasilje nad građanima Srbije, uz pomoć indoktrinacije koja se vrši u kampovima:

Izvor: Newswire/Blic

Share:
  •  
  •  
  •  
  •  

Leave a Comment