(FOTO) SUMANUTE IZJAVE KONA: Ako budete pravili skupove slede vam sahrane!

(FOTO) SUMANUTE IZJAVE KONA: Ako budete pravili skupove slede vam sahrane!

Latest News

Kontroverzni doktor ponovo širi paniku i strah. 

U trenutku kada iz zemalja okruženja stižu upozoravajuće brojke o skoku broja novozaraženih korona virusom, Predrag Kon postavio je najširoj javnosti pitanje – skupovi i slavlja ili sahrane? Iz zemalja regiona, naime, stižu zabrinjavajući podaci. Sve ovo je daleko od stava pre početka pandemije da se radi o najsmešnijem virusu u istoriji čovečanstva.

U Grčkoj je u protekla 24 sata registrovan novi rekord novozaraženih u jednom danu – ukupno 372, i to prvi put preko 300 u toj zemlji od početka izbijanja epidemije.

Albanija takođe beleži povećanje broja zaraženih, u Severnoj Makedoniji, u poslednja 24 sata registrovan je 121 slučaj Covid-19, u Hrvatskoj je prijavljeno 190 novih slučajeva u poslednja 24 sata, u Mađarskoj čak 718 slučajeva, a u Rumuniji čak 1380 novih slučajeva…

“Treba da se odlučimo… Da li su nam važnija masovna veselja ili da držimo zajedno epidemiju pod kontrolom… “, upitao je danas Predrag Kon na svom Fejsbuk nalogu.

Kon dodaje da “treba da se odlučimo” – da li je teže sprovesti mere obaveznog nošenja maski ili svakodnevno sahranjivati preminule od COVID-19.


“A mogli bi zajedno uz mnogo više razumevanja i solidarnosti samo striktnim sprovođenjem mera da sprečimo razornost još jednog talasa, pika, povećanja. Da ga bar značajno oslabimo… Zaista zavisi od svih nas”, istakao je epidemiolog, koji zaključuje da to neće rešiti pojedinci, vlada, predsednik… već svi zajedno.

BONUS VIDEO – Pogledajte snimak Ane Branbić, kako je na konferenciji u Londonu pozvala migrante iz Severne Afrike da nasele Srbiju, obećavajući im državljanstva:

Share:
  •  
  •  
  •  
  •  

Leave a Comment