NE ZNAJU GDE BIJU: Krizni štab ponovo promeni priču o maskama! STRUKA RADI U ZAVISNOSTI OD REJTINGA?

Latest News

Najnovija izjava Dr. Predraga Kona, da deca u školama neće nositi maske, izazvala je pravu pobunu roditelja na društvenim mrežama. Ovo je dovelo do novog niza optužbi da krizni štab donosi odluke tako što se prvo najavi određeni plan, zatim se rade ankete i ukoliko narod ne želi određene mere “struka” se povlači i menja ploču. 

Podsećamo Vas da je krizni štab, gotovo do juče tvrdio da su maske jedina odbrana od korona virusa i da su čak, tražili od vlade Srbije, da uvede najstrožnije kazne za one koji ne budu poštovali meru obaveznog nošenja maski, u zatvorenom prostoru.

Odjednom maske više nisu neophodne u zatvorenom prostoru i to samo zato jer siže Septembar i mora da se krene u školu, a ministarstvo prosvete zapravo nema mogućnosti da ponovo organizuje online nastavu.

KRIZNI ŠTAB ODLUKE DONOSI PO POTREBI:

Očigledno je da krizni štab, odluke donosi po potrebi, tj odluke donose kako bi olakšali institucijama i Vladi, a ne jer su one zaista potrebne za odbranu od covida 19.

Činjenica je da su svi članovi kriznog štaba, danima ponavljali da su maske u zatvorenom obavezne i ubeđivali građane Srbije, da moraju da ih nose.

Takođe je činjenica, da su zabranjivali javne skupove i da su maske bile obavezne čak i na otvorenom, ako je tu više od 5 čoveka, na malom rastojanju.

A sada odjednom, maske više nisu obavezne, za decu, a u učionicama će ih biti čak po 15.

Očigledno je da se ponavlja ista situacija kao i sa izborima, kada je krizni štab ukinuo mere da bi se izbori, mogli održati. Sada to isto rade da bi deca mogla da pođu u školu, a rezultat tih njihovih odluka nam je dobro poznat.

TUŽILAŠTVO I DALJE ĆUTI:

Podsećamo čitaoce da je protiv kriznog štaba i premijerke Srbije Ane Brnabić, podneta i krivična prijava na koju je potpis stavilo više od 10.000 građana Srbije.

Tužilaštvo još uvek nije ništa preduzelo povodom te prijave, ona i dalje stoji u nekoj fijoci, a krizni štab i dalje donosi nerazumne i potpuno nelogične odluke, koje se, slobodno možemo reći, kose sa zdravim razumom.

Da ne govorimo o tome, što negiraju sami sebe, jer prvo tvrde jedno, a posle par dana tvrde sasvim drugo. Očigledno je da njihove odluke nemaju nikakve veze sa zdravljem građana i koronom, već su to isključivo političke odluke.

BONUS VIDEO – Ko su ljudi koji vode EU, na koji način su bivši komesari Evropske unije povezani sa mafijom, korupcionaškim aferama i ekstremnom levičarskom ideologijom, možete videti u sledećem snimku:

Izvor: Inforadar/Newspanel.rs

Share:
  •  
  •  
  •  
  •  

Leave a Comment