POLICIJA U NIŠU 2 PUTA INTERVENISALA: Smestili migrante u dom sa našom nezbrinutom decom i odmah počelo fizičko nasilje!

Politika

Šestoro maloletnika svađalo se i potuklo u dvorištu Doma zbog lopte.

Šest maloletnika, od kojih su trojica migranti, a trojica štićenici niškog Zavoda za vaspitanje dece i omladine, potukli su se u domu zbog čega je policija morala da interveniše dva puta.

Prekršajne prijave, kako kažu u policiji, biće podnete protiv 6 maloletnika, pišu “Južne vesti”. Trojica su migranti, a trojica štićenici niškog Zavoda za vaspitanje dece i omladine. Prijave će biti podnete zbog verbalnog i fizičkog sukoba.

Sve se, javljaju čitaoci “Južnih vesti”, dogodilo u utorak kada je policija morala da interveniše 2 puta u domu u Božidarčevoj ulici, gde se inače pored štićenika doma, poslednjih godina smešteni i maloletni migranti.

Prema nezvaničnim informacijama ovog portala, šestoro mladića se svađalo i potuklo u dvorištu Doma zbog lopte.

Pročitajte još:
KRIVI ZA KORONU: Orban proterao migrante iz Irana! Primili ih u zemlju, dali im stipendije, a oni ovako vraćaju…
Novi talas migranta stiže u Srbiju, ali iz drugog pravca: Austrija potvrdila da vraća odbijene azilante iz trećih zemalja u Srbiju!
BEZ OKLEVANJA: Policajac ubio migranta u parku, kršio karantin pa napao patrolu nožem od 30cm!

– U ovom događaju došlo je do verbalnog, a potom i fizičkog sukoba ovih lica u kojem niko nije povređen. Pripadnici Policijske uprave po nalogu Višeg javnog tužilaštva podneće prekršajne prijave protiv 6 osoba zbog sumnje da su načinili prekršaj iz Zakona o javnom redu i miru – kažu u policiji, prenpse “Južne vesti”.

Svi učesnici tuče su, kako kažu u policiji, maloletni i imaju po 17 godina.

BONUS VIDEO – Više o organizovanom silovanju 1.400 evropskih devojčica u gradu Roterham od strane migranata, koja mediji u Srbiji odbijaju da prenesu, možete videti u sledećem snimku:

Izvor: Telegraf.rs

Share:
  •  
  •  
  •  
  •  

Leave a Comment