Promocija LGBT propagande uskoro u školama! ZBOG ANTI-GEJ PROTESTA U LESKOVCU…

Promocija LGBT propagande uskoro u školama! ZBOG ANTI-GEJ PROTESTA U LESKOVCU…

Latest News

Heterofobičarski lobi se sada meša i u obrazovni sistem. 

Nekada je škola služila za učenje, a sada služi za politiku.

Deca očito ne mogu da sama formiraju svoje mišljenje, pa je zato tu “zaštitinik” građana da im nametne svoje stavove, naravno po dobro ustaljenom šablonu sve se radi u ime tolerancije i opšte bezbednosti.

Zaštitnik građana je, povodom postupka pokrenutog posle saznanja iz medija da su srednjoškolci u Leskovcu protestvovali zbog najave Parade ponosa u tom gradu, rekao je pre dva dana Ministarstvu prosvete, nauke i tehnološkog razvoja da treba da obezbedi obuke za zaposlene u obrazovno-vaspitnim ustanovama o pristupu sadržajima koji se odnose na LGBTI zajednicu.

„Smatramo da je od izuzetog značaja da se sprovede edukacija u cilju razvijanja tolerancije i podizanja svesti zainteresovanih aktera u sistemu obrazovanja i vaspitanja o pravima LGBTI osoba i želimo da pružimo podršku Ministarstvu prosvete, nauke i tehnološkog razvoja u ovom procesu“, naveo je Zaštitnik građana.

Zaštitnik građana je posle informacija iz medija da je grupa od oko 200 srednjoškolaca u Leskovcu u martu 2020. godine protestvovala zbog najave da će se u tom gradu održati Parada ponosa, pokrenuo postupak kontrole pravilnosti i zakonitosti rada resornog ministarstva.

Ministarstvo je obavestilo Zaštitnika građana da je zatražilo od svih srednjih škola u Leskovcu da utvrde da li su njihovi učenici učestvovali u protestu i da pokrenu vaspitno-disciplinske postupke protiv njih, nakon čega su u tri škole došli do saznanja da su njihovi učenici izostali sa nastave.

Nadležno ministarstvo je školama skrenulo pažnju da su u obavezi da obaveste nadležni centar za socijalni rad i policiju nakon što se utvrdi učešće pojedinih učenika u protestu, a protiv učenika koji su učestvovali u protestu pokrenute su zakonske procedure, navelo je resorno ministarstvo u odgovoru Zaštitniku građana.

Na martovskom anti-gay protest u Leskovcu učestvovalo je više stotina srednjoškolaca.

BONUS VIDEO – Pogledajte na koje sve načine nevladine organizacije finansirane od strane Džordža Soroša podstiču migrante da vrše nasilje nad građanima Srbije, uz pomoć indoktrinacije koja se vrši u kampovima:

Izvor: Jugmedia/Newswire.rs

Share:
  •  
  •  
  •  
  •  

Leave a Comment