SNIMCI ZAPALILI INTERNET: Migranti se šetaju tokom policijskog časa, a našeg čoveka tuče policija!

Politika

Dva video snimka izazvala su kontraverze na društvenim mrežama u Srbiji i za kratko vreme stekla veliku pažnju javnosti. Na prvom jedna Beograđanka je sa prozora snimila migrante koji se kako ističe kreću u toku policijskog časa, kršeći izričite zabrane.

U Srbiji je jutros registrovano još osam slučajeva zaraze korona virusom, potvrdilo je Ministarstvo zdravlja. Ukupno 97 potvrđenih slučajeva COVID 19.

Od poslednjeg izveštaja jutros do 8 časova testirani su uzorci 46 osoba od kojih je osam pozitivno i 38 negativno na novi korona virus.

U kućnoj izolaciji nalaze se tri osobe sa lakšom kliničkom slikom, dok je pet osoba zadržano na bolničkom lečenju, bez komplikacija, stabilnog opšteg stanja.

Do 8 časova jutros, u nacionalnoj referentnoj laboratoriji Instituta Torlak testirano je ukupno 486 osoba koje su ispunjavale kriterijume definicije slučaja.

Prema najnovijim informacijama, u svetu je tranutno ukupno zaraženih 207.860, a 8.657 ljudi je umrlo od posledica korona virusa.

Počelo je prvo ispitivanje vakcine protiv smrtonosnog korona virusa, saopštio je juče generalni direktor Svetske zdravstvene organizacije.

Pročitajte još:
Srpkinja dobila otkaz zbog trudnoće! Poručuje „decu će nam izgleda rađati migranti“…
INTERVENISALA ŽANDARMERIJA: U sred krize sa Koronom, migranti napravili incident u Vranju!

Ustanove kulture u Srbiji, zatvorene zbog borbe protiv širenja epidemije korona virusa, počele su da nude svoje sadržaje u virtuelnom okruženju, pa sve više pozorišta i muzeja poziva publiku na „druženje“ na daljinu, obećavajući nove sadržaje u narednim danima (samo)izolacije.

Snimci policijskog časa obilaze društvene mreže

Dva video snimka izazvala su kontraverze na društvenim mrežama u Srbiji i za kratko vreme stekla veliku pažnju javnosti. Na prvom jedna Beograđanka je sa prozora snimila migrante koji se kako ističe kreću u toku policijskog časa, kršeći izričite zabrane.

“Dok smo svi mi u karantinu, evo migranti se slobodno šetaju u vreme policijskog časa, evo ih još” rekla je Beograđanka očito nezadovoljna reakcijom državnih organa.

Na drugom video snimak može se videti odnos policije prema jednom našem čoveku koji je za vreme policijskog časa odlučio da prošeta svog psa.

Snimak prikazuje dvojicu policajaca koji se fizički obračunavaju sa našim čovekom, do ga udaraju pesnicama dok njegov pas skače na policajce.


Niko iz NVO organizacija i iz komesarijata za izbeglice nije se oglasio povodom krešnja policijskog časa od strane ekonomskih migranata koji su u našoj zemlji

Pročitajte još:
ORBAN REKAO ONO ŠTO SVI KRIJU: Migranti su doneli Korona virus, a sada zbog njih naš narod pati!
SOROŠ: Putin je izazvao migrantsku krizu! Asad je najgori varvarin, a EU treba da podrži Erdogana…

U Srbiji je sve prisutnija kampanje u kojoj se poziva na cenzuru protala i medija koji izveštavaju o migraciji, kao širenje predrasuda i mržnje prema aktivistima protiv migrantskog nasilja da su navodno “neo-nacisti”, pa su tako i žrtve migrantskog nasilja vređane tokom skupa koji se desio 8. marta u Beogradu.

Sve češće su i lažne vesti o napadima na migrante, pa ih je u februaru mesecu bilo 6.

BONUS VIDEO: Na koje načine se od javnosti u Srbiji kriju napadi migranata, kao i kako izgleda plan za njihovo masovno naseljavanje po našoj zemlji možete pogledati u sledećem snimku:

Izvor: Vesti Dana/Danas online

 

Share:
  •  
  •  
  •  
  •  

Leave a Comment