SOROŠ: Putin je izazvao migrantsku krizu! Asad je najgori varvarin, a EU treba da podrži Erdogana…

Fokus Politika

U jednom od najodvratnijih tekstova koje je Soroš ikada napisao i koji odiše teorijama zavere, anti-ruskim sentimentom, ujedno se daje i podršku Erdoganu. 

Ekstremni liberal Džordž Soroš poznati i kao finansijer pro-imigrantskih organizacija koje dovlače milione imigranata u Europu, odlučio je da pozve Europu da podrži turskog diktatora Redžepa Erdogana u njegovoj direktnoj agresiji na Siriju.

Pišući na svom blogu, Soroš je prvo ruskog predsednika Vladimira Putina optužio da koristi nemire na Bliskom istoku kako bi „izbrisao međunarodne norme i napredak u međunarodnom humanitarnom zakonu napravljenima od Drugog svetskog rata.“

Putina je Soroš zatim optužio da je stvorio humanitarnu katastrofu koja je „pretvorila gotovo 6 miliona Sirijaca u izbeglice“, navodeći kako je to bio „središnji cilj“ Rusije u Siriji, tvrdi Soroš iak je rat izbio uz podršku SAD i adminsiracije Hilari Klinton i Baraka Obame koje je on podržavao.

No, Soroš nije stao na tome. Za sirijskog predsednika Bashara al-Assada, Soroš izjavljuje. Verujem da je gospodin Asad najvarvarskiji vladar kojeg je sviet video od Josefa Staljina.

Soroš je direktno optužio Asada da je nakon dizanja ustanka protiv njega on stvorio vojnu strategiju kako bi namerno ubijao svoje „građanske protivnike.“ Pritom je, kako tvrdi Soroš u svojoj teoriji zavere, „namerno gađao škole, bolnice i dečije vrtiće“, pokušavajući da navodno ubije ili rani one koji su pružali pomoć.

Pročitajte još:
Srpkinja dobila otkaz zbog trudnoće! Poručuje „decu će nam izgleda rađati migranti“…
INTERVENISALA ŽANDARMERIJA: U sred krize sa Koronom, migranti napravili incident u Vranju!
ORBAN REKAO ONO ŠTO SVI KRIJU: Migranti su doneli Korona virus, a sada zbog njih naš narod pati!

Iako su se medijski natpisi o navodnim napadima hemijskim oružjem pokazali u najmanju ruku kao lažne vesti i propagandna prevara bez ikakvih relevantnih dokaza, Soroš je Asadu pripisao „korištenje otrovnog gasa i napade hemijskim oružjem“.

Soroš je potom i Rusiju optužio za navodne napade na bolnice, škole i dečje vrtiće, a Rusi su navodno glavni krivci što su zbog napada na terorističko uporište u Idlibu navodno gađali izbegličke kampove, te posledično izazvali beg dela stanovnika prema Turskoj. tvrdi Soroš koji je jedan od najekstremnijih pristalice ideje nekontrolisane migracije u Evropu.

Iako je Idlib poznato uporište terorističkih skupina, Soroš tvrdi kako je u obranu tamošnjih „zarobljenih civila“ stala jedino – Turska.

Sa tim u vezi Soroš se prisetio kako je 2014. pozvao Evropu da se uzbuni oko navodne „ruske pretnje“ koja preti evropskim interesima. Soroš je tako Rusiju optužio za stvaranje nove „izbegličke krize,“ tvrdeći da se Evropa bavi samo rešavanjem posledica, a ne uzroka.

Pročitajte još:
(VIDEO) PRETNJA OD ESKALACIJE KORONE: Naoružani srpski vojnici preuzimaju migrantske centre!
KRVOPROLIĆE NA SVADBI: Migrant ubio milionera koji mu je dao kuću!
(VIDEO) PRETNJA OD ESKALACIJE KORONE: Naoružani srpski vojnici preuzimaju migrantske centre!

U zaključku, Soroš je pozvao Evropu da podrži turskog diktatora Erdogana u njegovom pregovaranju sa Putinom kako bi se došlo do prekida vatre u Idlibu i stvaranja „sigurne zone“ za sirijske migrante.

Jedna od manje poznatih činjenica o milijarderu Sorošu je da je u toku Drugog svetskog rata u Mađarskoj bio deo nacističke mašinerije koja je progonila Jevreje, danas sebe vidi kao ateistu i tvrdi da se ne kaje za ono što je radio u Mađarskoj. Danas su brojne NVO u Srbiji finansirane od naciste Soroša, a ironično druge optužuju za neo-nacizam i fašizam, dok pozivaju na cenzuru interneta i ograničenje slobode govora.

BONUS VIDEO: Na koje načine se od javnosti u Srbiji kriju napadi migranata, kao i kako izgleda plan za njihovo masovno naseljavanje po našoj zemlji možete pogledati u sledećem snimku:

Izvor: Vesti Dana/Tribun.hr

Share:
  •  
  •  
  •  
  •  

Leave a Comment