Srbi u Crnoj Gori poručuli Muslimanima: Branićemo džamije od Mila, kao što smo branili i crkve!

Latest News

Padom Mila Đukanovića, dr Vraneš tvrdi da Muslimani i Bošnjaci nisu izgubili izbore u Pljevljima, već su dobili.

Koalicija za Budućnost Crne Gore najoštrije osuđuje incidente koji su se dešavali u protekla dva dana u Pljevljima, kazao je dr Dario Vraneš, koji je zajedno sa građanima Pljevlja došao ispred Uprave policije tražeći da se hitno nađu počinioci koji su sinoć kamenovali prostorije Islamske zajednice i ostavili preteće poruke.

„Ovde smo se okupili da izvršimo oštar pritisak na MUP Crne Gore, prvenstveno na načelnika i komandira policije da izađu i kažu imena svih počinioca ovih strašnih zločina koji se dešavaju u Pljevljima.

Mi osnovano trvdimo da je ovo delo službe ANB-a. Komadir Jović i Slavulj znaju ko stoji iza toga. Postoje snimci, mi ih imamo. Ako oni ne budu rekli, mi ćemo javno izaći da kažemo je ovo nedelo uradio„, kazao je dr Vraneš, prenosi IN4S.

Padom Mila Đukanovića, dr Vraneš tvrdi da Muslimani i Bošnjaci nisu izgubili izbore u Pljevljima, već su dobili.

„Dobili su svi časni i pošteni ljudu a izgubili su isključivo pljačkaši, kriminalci i trgovci ljudskim dušama“, naglasio je dr Vraneš.

Okupljeni građani poslali su poruku svojim sugrađanima da ne treba da se osjećaju ugroženim, te da će se vrlo brzo otkriti ko sve stoji iza napada na pripadnike islamske zajednice.

„Ako treba ovih dana, branićemo islam sa Vama„, poruka je sa transparenta.

BONUS VIDEO – Pogledajte snimak Ane Branbić, kako je na konferenciji u Londonu pozvala migrante iz Severne Afrike da nasele Srbiju, obećavajući im državljanstva:

Share:
  •  
  •  
  •  
  •  

Leave a Comment