(VIDEO) LINČ: Migranti maltretirali radnicu Komesarijata, terali je da ljubi islamsku prostirku! ALAH AKBAR…

(VIDEO) LINČ: Migranti maltretirali radnicu Komesarijata, terali je da ljubi islamsku prostirku! ALAH AKBAR…

Uncategorized

Današnja informacja da je do incidenta u Bogovađi i intervencije policije došlo zbog međusobnog sukoba “dece izbeglica”, očito je lažna vest sa ciljem da se zataška nasilje.

Arapski rasisti i islamski ekstremisti redovno pokazuju svoju mržnju prema osobama srpskog porekla.

Snimak koji su migranti samo postavili na mreži Tik Tok, a na kome su okružili radnice Komesarijata i ritualno ih ponižavali, zapalio je društvene mreže, ali ni jedna Televizija i dalje ne želi da ga prenese.

U kampu u Bogovađi, migrant je izbacio prostirku u sam hodnik objekta i pripremio se za molitvu, radnica Komesarijata je prilikom kontrole tog objekta nehotično zgazila navedenu prostirku, jer nije mogla da prođe pošto zbog njegovog neprimerenog postavljanje prostirke nije bilo drugog načina da prođe kroz hodnik.

Nakon toga su migranti napravili pobunu i prema našim saznanjima opkolili radnicu, nakon dolaska koliko vidim obezbeđenja i kolega iz Komesarijata uspeli su da je iz rulje izvuku napolje, ali tu nije bio kraj.

Migranti su izašli napolje pa su ponovo uz agresivno ponašanje terali devojku da se izvini, a zatim i da ljubi prljavu islamsku prostirku koja je pre toga bila na podu.

Vidno uplašena žene tražila je od migranata da isključe kameru i ne snimaju njeno ponižavanje, ali su migranti to odbili.

Kako ne bi bila linčovana ona je uradila šta su islamisti tražili od nje, a zatim je masa počela da uzvikuje Alah Akbar u znak dominacije islamske vere.

Ovo nije prva žena koja radi sa migrantima, a koja je postala žrtva njihovog nasilja.

Na protestu 2016. godine u parku kod ekonomskog fakulteta jednoj ženi je polomljena ruka, ali je predsednik Komesarijata Vladimir Cucić nakon toga u više navrata tvrdio da migranti nisu napali ni jednu ženu koja je radila u kampovima, što je očito netačna informacija.

Zanimljivo je da bi o ovaj napad bio zataškan i zamaskiran navodnim međusobnim sukobom između azilanata, samo da ga migranti nisu objavili na Tik Toku.

BONUS VIDEO – Pogledajte na koje sve načine nevladine organizacije finansirane od strane Džordža Soroša podstiču migrante da vrše nasilje nad građanima Srbije, uz pomoć indoktrinacije koja se vrši u kampovima:

Izvor: Newswire.rs

 

Share:
  •  
  •  
  •  
  •  

Leave a Comment