(VIDEO) Potresna ispovest majke ukradene bebe, koja je pronašla sina posle 38 godina!

(VIDEO) Potresna ispovest majke ukradene bebe, koja je pronašla sina posle 38 godina!

Postoji li politička volja da se istraži afera krađe beba?

Majka, Bosa Roskop, koja je pretrpela pravu životnu agoniju odlučila je da iznese istinu i podeli svoju sreću koju je doživela posle 38 godina traganja za sinom kojeg su oteli od nje.

Bosa je pre 38 godina rodila zdravog i pravog sina, njeno drugo dete, koji se posle osam meseci života razboleo. Zabrinuta majka ga je odvela u bolnicu gde su lekari trebali da mu pomognu.

Bosa, prema zakonu i zahtevu lekara, nije mogla da bude sa svojim sinom u bolnici, a lekari su zahtevali da ga zadrže, iako se prvo mislilo da je u pitanju samo upala ušijiu.

Posle nekoliko dana doktori su Bosi rekli da joj je dete prebačeno u Ljubljanu gde će biti operisano jer je došlo do komplikacija. Bosa je dete tražila u Ljubljani, ali njegovo ime se nije pojavilo ni u jednoj klinici.

Posle 15 dana uzaludnog traganja Bosi govore da joj je sin mrtav i da će ga sahraniti u bolnici, narednog dana i da dođe tada.

Majka slomljena od bola, došla je sledećeg dana da sahrani svoje dete, ali lekari su joj rekli da je zakasnila i da joj je sin već sahranjen.

BONUS VIDEO – Pogledajte na koje sve načine nevladine organizacije finansirane od strane Džordža Soroša podstiču migrante da vrše nasilje nad građanima Srbije, uz pomoć indoktrinacije koja se vrši u kampovima:

Izvor: Glas Javnosti/Newswire.rs

Share:
  •  
  •  
  •  
  •  

Leave a Comment