VIKALI ALAH AKBAR, PA DOBILI SUZAVAC: Juriš grčke policije rasterao vandale!

Latest News

Zapalili kamp pa se protive izgradnji novog!

Policija bacila je danas suzavac na migrante koji protestuju na ostrvu Lezbosu, na skupu koji se dešava četiri dana nakon požara koji su sami migranti izazvali u kome je uništen azilantski kamp Morija.

Neredi su počeli više stotina migranata uzvikujući “Alah Akbar” kreatlo se prema luci Mitileni, na neprijavljenom protestu koji se kosi sa merama zaštite od Korone.

Rutu je blokirala policija.

Grupe migranta sačinjene skoro isključivo od muškaraca izrasta od 18 do 35 godina počele su da uzvikuju radikalno-islamističke pokliče uključujući Alah Akbar/Alah je veliki.

Nakon što su se migranti oglušili o upozorenja policija je upotrebila silu.

Migranti skoji su zapalili kamp se protive izgradnji novog kampa.

U centru za ekonomske migrante Morija boravilo je preko 13.000 imigranata, što je uticalo na konfort azlanata zbog zbijenosti.

Političke NVO koje podržavaju migrante godinama unazad pretrpavcaju migrantske kampove kako bi povećale protok novca za svoje projekte uprkos nategnutim kapacitetima.

Uprkos pandemiji Korone migranti mahom mladi muškarci krše propise o zabrani putovanje i dolaze u Grčku bez testova da su negativni na Koronu.

BONUS VIDEO – Pogledajte snimak Ane Branbić, kako je na konferenciji u Londonu pozvala migrante iz Severne Afrike da nasele Srbiju, obećavajući im državljanstva:

Izvor: Newspanel/RT

Share:
  •  
  •  
  •  
  •  

Leave a Comment